Gepersonaliseerde portretten

Wat kun je verwachten?

Of het nu gaat om jou en je geliefde, je hele gezin of een van je beste vrienden, een op maat gemaakt portret is een uniek en tijdloos cadeau! Met trots kan ik zeggen dat ik door de jaren heen talloze prachtige portretten heb mogen illustreren, en ik maak er ook graag eentje voor jou!

Opleverdatum(s)

– Eerste ronde 2024 | 1 mei – 15 juli | Als je binnen nu en 15 juli je verzoek indient, kom je in de eerste ronde. Dan heb je jouw portret uiterlijk 15 juli in je mailbox. Wil je je portret graag op een specifieke datum binnen deze periode? Laat het mij weten via onderstaand formulier.

– Tweede ronde 2024 | 15 juli – 1 september| Als u geen voorkeur heeft voor wanneer het portret af moet, wordt u in de tweede ronde geplaatst. Dan heb je jouw portret uiterlijk 1 september in je mailbox. Wil je je portret wel graag op een specifieke datum binnen deze periode? Laat het mij weten via onderstaand formulier.

Bevestiging van bestelling

Het invullen van dit formulier is geen definitieve bevestiging van je bestelling. Na het ontvangen van jouw ingevulde formulier laat ik je via een mail zo snel mogelijk weten of er nog plek is!  Houd je mail (en spambox!) dus zeker in de gaten.

Prijs en betaling

Het startbedrag van een gepersonaliseerd portret is €100. Voor elk extra persoon en/of huisdier betaal je een bedrag van €60 / €40 bovenop het startbedrag. De prijs is dus afhankelijk van hoeveel personen je graag wilt laten illustreren.
Wanneer je dit formulier hebt ingevuld en er nog plek is, stuur ik je binnen 24 uur een bestelbevestiging met verdere informatie over de betaling. Ik ga er vanuit dat je op de hoogte en akkoord bent van/met deze prijs wanneer je dit formulier verzendt.

Zodra ik de betaling ontvangen heb, ga ik met jouw portret aan de slag! Pas als ik de volledige betaling binnen heb, kan ik je het eindresultaat sturen.

Wat ontvang je precies?

Deze portretten maak ik digitaal en zijn dan ook geen fysiek product. Je ontvangt van mij het volgende in je mail:

Een CMYK PDF bestand op A2 formaat (420 x 594 mm). Dit drukklare bestand kun je gebruiken om te laten printen. Liever laten afdrukken op een ander formaat? Kleinere formaten kun je ook laten afdrukken met het A2 bestand, maar als je liever een groter formaat wil kun je dit vermelden bij de algemene vragen/opmerkingen onderaan dit formulier.

Een PNG bestand op A2 formaat (420 x 594 mm). Deze is bedoeld voor online gebruik; om hem op social media te showen, (tag me vooral, vind ik onwijs leuk!) als achtergrond voor je laptop, of bijvoorbeeld als profielfoto.

Als extraatje lever ik je portret aan op het formaat van een telefoonachtergrond!

‘Kun je dit nog aanpassen?’

Om de prijs zo voordelig mogelijk te houden, kan ik geen tussentijdse updates en andere aanpassingen aanbieden. Ik doe uiteraard mijn uiterste best om zo goed mogelijk aan je verwachtingen te voldoen, daarom is het van belang om dit formulier zo volledig en gedetailleerd mogelijk in te vullen. Dan komt het helemaal goed!

Gebruik van je portret

Onthoud dat deze opdrachten ALLEEN voor persoonlijk gebruik zijn – niet voor merkgebruik van welke aard dan ook. Als illustrator behoud ik alle rechten op de afbeelding en blijven ze mijn intellectuele eigendom. Deze stukken zijn bedoeld als cadeau’s en persoonlijk gebruik. Elk gebruik buiten deze capaciteit (trouwkaarten, logo’s, promotie) leidt tot kosten voor ongeoorloofd gebruik/licentieverlening.

Nadat je dit bestelverzoek hebt ingevuld, neem ik binnen 48 uur contact met je op om de details en beschikbaarheid te bespreken voordat de bestelling wordt bevestigd. De bestelling is pas definitief wanneer het aankoopbedrag is voldaan. Heb je andere vragen? Stuur me een DM op Instagram of een mail via hallo@louisestubbe.be.

  Naam

  E-mailadres

  Hoeveel personen wil je afbeelden?

  Wil je huisdieren op het portret?

  Wil je extra's op het portret?

  Bepaalde hobbies of andere dingen die je graag extra wilt laten afbeelden? (+ €30)

  Wat voor kleur(en) zie je graag terug in je portret?

  Eventuele voorkeuren voor bepaalde kleuren?
  Eventuele foto's van je interieur en/of kleurenpaletten kun je met je foto's uploaden.

  Vertel me wat meer over jou/jullie en wat je graag terugziet in het portret.

  Je kunt hier ook nog eventuele vragen stellen, deze zal ik beantwoorden in de bevestigingsmail.

  Upload hier je foto's

  1-3 Foto's per persoon/huisdier
  Optioneel: foto's van specifieke dingen/herinneringen
  Optioneel: voorbeeld van je gewenste kleurenpalet
  Niet genoeg ruimte voor al je foto's? Mail je extra foto's naar hallo@louisestubbe.be

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.